-
31.01.2004, 03:13 #71
Что-то в теме простой образовался
А насчет того - что нужно писать свои доводы, и аргументы - так это точно! Ведь каждый может зайти в тему не зная данного пианиста, и выразить то что на ум пришло...
Ну я то был не его концерте. Вот и делюсь, что там ничего не было. (ну, кроме пресловутых пальчиков). Если ТАКАЯ она -музыка, то лучше её не любить.
Вельмишановний пане Олександр!Сообщение от Александр Самойлов
Цілком випадково натрапив на Вашого поста, якій навіяв на мене глибокий сум. На мою думку, Ваша хвороблива реакція не має ніяких підстав, а тільки засвідчує Вашу знервованність в піклуванні про долю нашої неньки Украйни. Вона нагадує мені поведінку тих добродіїв, що збираються на майдані Незалежності біля славетних місць продажу національної символики.
Наскільки мені відомо, слова "хай" і "нехай" є абсолютні синоніми, і виходячі з цього, ніяка спеціальна конотація, що Ви приписуєте пані Кривич, не можлива.
Що до пані Кривич, можу Вас запевнити, що вона володіє українською мовою не гірше значної частини депутатів нашої Верховної Ради.
З повагою,
WBL
Вау, ну кто мог предположить?! Я знаю людей, проживших всю жизнь в Эстонии, и не знающих, как сказать Tere, не говоря о своих родственниках в Полтаве..
Шляпу наголо перед профессионализмом отдельно взятого фракционера!
R
(Весь в слезах)
Дорогі мої добродії що сперечаються! Що до мене, те все моє серце належить Україні.
Я цілком з Вами згоден. Моє серце також належить Україні, але, давайте не будемо забувати про те, що ми тут з Вами усьома не обговорюємо питання української мови, а обговорюємо В.Руденка.
Тому прошу, наше засідання по питанню рідної мови - тимчасово закрити, і повернутися до головного питання - бути чи не бути![]()
Ще не вмерла Україна... (слова з національного гімну)
:( Мдя... что-то все молчат, а наверное все просто восхищаются игрой Руденко и просто не успевают писать.
Боже мій,я просто тану від задоволення,дивлячись на це.Сообщение от krivitch
Виходить,що мої невдоволення були зовсім безпідставними.
Тоді я приношу вибачення за різкість та грубість у своїх висловлюваннях,які були адресовані пані Кривич.
Єдине,що мене раздратувало - російське тлумачення (транскрипція) слова "нехай",у якому я побачив дещо інший підтекст.
Вальтеру,як талановитому психологу,особливий привіт.
Немає там таких слів,раджу переглянути уважно текст...Сообщение от Знаток